Zara verzorgt uitsluitend begrafenissen. Niet met een winstoogmerk, maar juist met het oog op de familie en nabestaanden.
Volledig inzicht in de kosten, zonder verrassingen. Regulier begraven of een natuurbegraafplaats, iedereen verdient een waardig afscheid.

"Tot in detail was er aandacht voor de situatie, familie en de voor ons onbekende aandachtpunten. Daarna was er een transparante inzage over de gemaakte onkosten en diensten. Een duidelijk voorbeeld van een helpende hand, met goed karakter op alle fronten. Wij waren en zijn dankbaar voor deze vorm van dienstverlening." -review op Google

Met haar onafhankelijke expertise op dit gebied, verleent Zara een zeer bijzondere dienstverlening. Om op dit intieme moment zij die achterblijven te mogen ondersteunen met de beste service, is een grote verantwoordelijkheid. Uw wensen hebben de hoogste prioriteit.

Zara is bovenal eerlijk en transparant over de kosten. Begraven hoeft echt niet duur te zijn. U ontvangt vooraf een duidelijk overzicht wat elke stap aan kosten met zich meebrengt en wat er mogelijk is.

Uitvaarten van kinderen met de leeftijd 12 jaar en jonger doen wij tegen kostprijs.

 

Wij zijn er voor u; zowel voor, tijdens als na het afscheid.

Na de Uitvaart

In de periode na de uitvaart nemen wij nog contact met u op. Gewoon om te horen hoe het met u gaat en even met u na te praten. Wij horen graag of alles naar wens is verlopen en of we u nog ergens mee kunnen helpen.

Afwikkeling nalatenschap

Na een overlijden moeten abonnementen, bankrekeningen, verzekeringen, goede doelen of (social media) accounts opgezegd of overgenomen worden. Vaak blijven abonnementen onnodig lang doorlopen, terwijl hier veel kosten aan verbonden zijn.

Door onze samenwerking met Nabestaandenloket kunt u, na onze begeleiding, kosteloos gebruik maken van deze dienst. Na de uitvaart melden wij u aan en ontvangt u een link met een persoonlijk account.

 

Hoe werkt het?

  • U ontvangt een email van Nabestaandenloket

  • Klik op de link

  • Selecteer alle organisaties waar u zaken wilt opzeggen of naamsveranderingen wilt aanvragen.

Nadat u de organisaties hebt geselecteerd, wikkelt Nabestaandenloket alles voor u af en krijgt u een overzicht van zaken die afgewikkeld moeten worden.

Zo kunt u alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek afhandelen. Hierdoor hoeft u als nabestaande niet meer eindeloos telefonisch in de wacht te staan en telkens opnieuw uw verhaal te doen.

Weet u nog niet wat er allemaal gewijzigd moet worden?
U hoeft niet direct alles door te geven. In uw persoonlijke account kunt u altijd extra abonnementen toevoegen. Daarnaast kunt u bekijken wat de status van de opzeggingen is.

Zoekt u uw login van het Nabestaandenloket vanuit Zara Begrafenissen? Die vindt u op onze pagina 'contact'.

Zara Begrafenissen steunt Stichting Compassion Nederland